20 February 2019

Har du lyst til å jobbe som EU koordinator?

Vi ser etter deg som vil utgjøre en forskjell og bidra til at regionale aktører griper europeiske muligheter. Du vil være bindeledd mellom Europakontoret i Brussel og medlemmene i Stavangerregionen, med nettverksbygging og styrking av kontorets strategiske satsninger, særlig med hensyn til mobilisering omkring deltakelse i EU-finansierte prosjekt.

Vi søker en initiativrik, strukturert, serviceinnstilt og representativ koordinator som ønsker å ha en viktig rolle i vår organisasjon. Stillingen består av administrative oppgaver og projektkoordinering.

Du er strukturert og liker planmessig arbeid. Du er serviceinnstilt, kommuniserer godt og kan trives med å veksle mellom selvstendig arbeid og samarbeid i team. Du er initiativrik, ser muligheter og bidrar til felles måloppnåelse.

Vi ser etter en representativ, tillitvekkende medarbeider med gode samarbeidsevner, som kan trives med profesjonell nettverksbygging i skjæringspunktet mellom offentlig sektor, forskningsmiljøer og næringsliv.

Søk her!

Ansvar og oppgaver

Administrative oppgaver

  • Sekretariatsfunksjon for Europakontorets styre, arbeidsgruppe og generalforsamling
  • Budsjettering, fakturabehandling, kostnadskontroll og rapportering
  • Dokumenthåndtering og digital arkivering

EU-koordinering og mobilisering

  • Være bindeledd mellom Europakontoret i Brussel og medlemmene i Stavangerregionen. Nettverksbygging og styrking av kontorets satsinger, særlig mobilisering til deltakelse i EU-finansierte prosjekter og strategiske samarbeid
  • Planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av møter, samlinger og seminarer mellom Europakontoret og medlemmer/partnere i Stavangerregionen
  • Fremme bruk av EUs finansieringsprogrammer, initiere og bistå i prosjektutvikling og partnersøk
  • Kontakt med andre aktører og virkemiddelapparat i regionen som arbeider Europarelatert

Ønsket kompetanse

  • Høyere relevant utdanning, minimum på bachelornivå, innen statsvitenskap eller tilsvarende, alternativt økonomisk/administrative fag i kombinasjon med europastudier
  • Minimum ett par års relevant erfaring
  • Europakompetanse og/eller erfaring er viktig
  • Norsk og engelsk flytende, skriftlig og muntlig
  • Sterk skriftlig fremstillingsevne
  • God økonomi/regnskapsforståelse
  • Administrativ legning og interesse

Stillingen er en fast ansettelse i Greater Stavanger som representerer størsteparten av medlemsmassen til Europakontoret, og rapporterer personalmessig til adm. dir i Greater Stavanger. Faglig skal stillingen arbeide for Europakontoret i sin helhet og rapporterer faglig til direktøren i Brussel. Stillingen er plassert ved kontoret i Stavanger. Noe reisevirksomhet, fortrinnsvis i Stavangerregionen, må påregnes.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Tone B F Berthelsen

tlf. 975 59 040. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad så snart som mulig og innen 7. mars 2019. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver inntil søknadsfristens utløp

Om Greater Stavanger
Vi arbeider for å skape flere arbeidsplasser og et bredere næringsgrunnlag i Stavangerregionen.

Greater Stavanger er en prosjektbasert organisasjon. Våre prosjekter gjennomføres i tett samarbeid med industri og næringsliv, forskningsmiljøer og offentlig sektor, både lokalt og internasjonalt, for å legge forholdene best mulig til rette for langsiktig konkurransekraft og verdiskaping. Vår jobb er å se muligheter og å få frem konkrete resultater. Vår innsats er forankret i regionens strategiske næringsplan, slik at vi leverer på regionens faktiske behov og muligheter.

Det er 16 kommuner og Rogaland fylkeskommune som utgjør partnerskapet Greater Stavanger, og selskapet er eid av Forus Næringspark. Et av Greater Stavangers ansvarsområder er daglig ledelse og EU- koordinatorfunksjonen for Stavangerregionens Europakontor i Brussel.

Om Stavangerregionens Europakontor 
Stavangerregionens Europakontor skal primært løfte frem prosjekter som bringer sammen næringsliv, forskningsmiljøer og offentlige myndigheter. Vi bidrar til vekst og utvikling i regionen gjennom tverssektorielle satsninger innen blant annet smartby og helse, og med Horisont 2020 som sentralt verktøy. Eksempelvis står Europakontoret bak Stavangers deltakelse i Triangulum-prosjektet, og var blant initiativtakerne til Nordic Edge Expo.

Europakontoret ble etablert i 1993, som det første av nå seks norske regionskontor. Kontoret representerer i dag 29 aktører fra offentlig sektor, kunnskapsmiljøer og næringsliv i Rogaland.

Share