Lynkurs i EU og EØS for folkevalgte og ledere i Brussel

fullsizeoutput_392

Lynkurs 2018, foto: Osloregionens Europakontor

25.- 26. mars og til høsten arrangeres det lynkurs for folkevalgte og ledere i kommuner og fylkeskommuner i regi av de norske regionkontorene og KS i Brussel.

Hensikten med kurset er å gi et opplæringstilbud om hvilke muligheter og begrensninger EU og EØS-avtalen bringer, og vil også belyse dagsaktuelle tema som blant annet “European Green Deal” og EUs energipolitikk mot 2030. Arrangementet gir i tillegg en anledning til å bli bedre kjent med respektive regionkontor. Opplegget er i hovedsak rettet mot lokale og regionale folkevalgte, men er åpent for ledere i kommuner, fylkeskommuner og akademia.

På grunn av stor interesse skal det også avholdes et lynkurs til høsten. De som ikke har mulighet til å delta i mars vil derfor få en ny mulighet til høsten.

Arrangementet går fra lunsj til lunsj, og er gratis med unntak av bevertningen (lunsj og middag) estimert til 1100,- per deltaker.

Frist for å melde sin interesse er 6. februar. Det er et begrenset antall plasser og vi ønsker derfor å få en oversikt over antall interesserte deltakere fra Stavangerregionen. Meld din interesse til edel.bertine.dirdal@stavangerregion.no.

Se foreløpig progam her.

Les om tidligere lynkurs her og her.