Lynkurs i EU og EØS for folkevalgte og ledere i Brussel

fullsizeoutput_392
Lynkurs 2018, foto: Osloregionens Europakontor

25.- 26. mars arrangeres det lynkurs for folkevalgte og ledere i kommuner og fylkeskommuner i regi av de norske regionkontorene og KS i Brussel. 

Hensikten med kurset er å gi et opplæringstilbud om hvilke muligheter og begrensninger EU og EØS-avtalen bringer. Videre vil EUs by-, region og utjevningspolitikk bli presentert samt hvordan norske kommuner og regioner blir påvirket av EU og hvilke muligheter som finnes. Kurset vil også belyse dagsaktuelle tema som blant annet “European Green Deal” og EUs energipolitikk mot 2030.

Arrangementet gir i tillegg en anledning til å bli bedre kjent med respektive regionkontor. Opplegget er i hovedsak rettet mot lokale og regionale folkevalgte, men er åpent for ledere i kommuner, fylkeskommuner og akademia.

På grunn av stor interesse skal det også avholdes et lynkurs til høsten i uke 39. Dette er samme uke som Nordic Edge avholdes og vi anbefaler derfor aktører fra Stavangerregionen å delta den 25.-26. mars. Lynkurset er et årlig arrangement så det vil også komme nye muligheter for deltakelse i 2021.

Arrangementet går fra lunsj til lunsj, og er gratis med unntak av bevertningen (lunsj og middag) estimert til 1100,- per deltaker.

Registrering gjøres ved å fylle inn kontakt- og fakturainformasjon via denne linken.

Se endelig program her.

Les om tidligere lynkurs her og her.