Meld deg på Nordic Edge Expo 2017

26.-28. september går Nordic Edge Expo 2017 av stabelen i Stavanger. Nordic Edge Expo bringer sammen offentlige myndigheter, næringsliv samt FoU-aktører og har på kort tid blitt Nordens største smartbymøteplass. Det ventes omkring 4000 deltakere fra mer enn 25 land til årets arrangement som er det tredje i rekken.

Nordic Edge består av konferanse og ustilling, i tillegg til smartby-safaris og sosiale arrangement. Konferansen presenterer folkevalgtes visjoner for fremtidens smarte byer og samfunn men diskuterer også nye forretningsmodeller og næringsmuligheter. I tillegg til konkrete eksempler på smarte tiltak i byer verden over, arrangeres  workshops om tema som mobilitet, velferdsteknologi, energi og klima, store data og innbyggerinvolvering.

Møt de nye fyrtårnsbyene!
Nordic Edge er en spin-off av Triangulum-prosjektet. Stavangerregionens Europakontor er blant initiativtakerne til Nordic Edge og medarrangør av to workshops; den ene presenterer de nye fyrtårsnbyene og den andre smarte helseregioner sammen med helsenettverket CORAL  . Programmet for “Cities leading the way – meet the new lighthouse cities” hvor blant annet Hamburg, Glasgow, Nantes og Rotterdam presenterer sine smarte tiltak, kan du se her Meet the New Lighthouse Cities.

Påmeldingsvinduet er ar åpnet, og du kan registrere seg til Nordic Edge Expo 2017  samt finne foreløpig program her.  

Vi håper å se så deg på konferansen! Del gjerne informasjon om arrangementet til kolleger.