Delta i European Week of Regions and Cities 7.-10. oktober

eureg

Mandag 7. oktober arrangerer Stavangerregionens Europakontor seminar i forbindelse med at European Week of Regions and Cities (tidligere kjent som Open Days) går av stabelen (7.-10. oktober).

Introduksjonsseminar – RegioNor

Intorduksjonsseminaret kjent som RegioNor, er et samarbeid mellom de norske regionkontorene i Brussel og gir innsikt i EWRC 2019, det regionale Europa, EUs satsing på sirkulærøkonomi og et grønnere Europa. Programmet for årets RegioNor-seminar finner du her, og du kan melde deg på her. Seminaret finner sted mandag 7. oktober på Norges Hus fra klokken 09.00-14.15. Seminaret er gratis og inkluderer enkel lunsj. Foreløpig program for RegioNor finner du her.

Hva er European Week of Regions and Cities?

EWRC er en av de største møteplassene for by og regionalpolitikk og-praksis i EU. Årets utgave er den 17. i rekken og finner sted 7.-10. oktober. Årets uke vil fokusere på:

  • EUs framtid og rollen til byer og regioner
  • Et Europa nærmere innbyggerne
  • Et grønnere Europa

Stavanger kommune planlegger en sesjon under årets EWRC. Sesjonen vil gjennomføres med aktører som DG Region, DG Environment, ICLEI og DG RTD. Mer informasjon om denne sesjonen vil legges ut fortløpende når på SrE sine hjemmesider når programmet er klart. Det er planlagt at sesjonen vil fokusere på naturbaserte løsninger i byer.

Du kan lese mer om European Week of Regions and Cities 2019 her.

Les mer om SrEs tidligere erfaringer med EWRC her og her.