Edel Bertine Dirdal ny trainee på Stavangerregionens Europakontor

Edel2. september begynte Edel Bertine Dirdal fra Bryne sitt traineeopphold på Stavangerregionens Europakontor i Brussel.

Edel har en mastergrad i statsvitenskap fra Universität Bern i Sveits. Hun har tidligere jobbet som praktikant ved Norsk-Tysk Handelskammer og den norske Ambassaden i Bern og som destinasjonsekspert for Region Stavanger. Fra tidligere har hun en bachelorgrad i statsvitenskap fra Université de Paris 13 Sorbonne.

Nå ser hun frem til å tilbringe ti måneder i EU-hovedstaden, med et fokus på å fremme Stavangerregionens utvikling og deltakelse i EU program- og prosjekter.

Etter en uke i Brussel har jeg fått et veldig positivt inntrykk, både av mine nye kolleger og byen generelt. Her tar man internasjonalt samarbeid til et nytt nivå og jeg har allerede fått spennende og interessante arbeidsoppgaver. Det er spesielt kombinasjonen av det å kunne jobbe med regions- og europarelaterte saker som jeg setter pris på ved denne jobben. Jeg håper å kunne være et positivt tilskudd her på Europakontoret og jeg er sikker på at traineeoppholdet er et viktig neste skritt for meg, både faglig og karrieremessig.

-Våre traineer er en svært viktig ressurs for oss her på SrE og vi er glade for å ha med Edel på laget, sier direktør Heidi Kristina Jakobsen, som er ekstra glad for at Edel i tillegg til å ha relevant EU-kompetanse,  attpåtil kommer fra Stavangerregionen.