Påmeldingen til vårens Lynkurs EØS og EU på 1-2-3 er åpnet

De norske regionskontorene i Brussel og KS inviterer nok en gang til digitalt Lynkurs EU/EØS på 1-2-3, denne gangen med fordypning i EUs European Green Deal og digitalisering. Hold av datoene 7., 8. og 9. april, fra kl. 11.-12. Du kan allerede nå melde deg på!

Denne gangen har vi satt av en time tre dager på rad for å gi en oversikt over EUs institusjoner og prosesser, samt norske regionale og kommunale aktørers mulighet til å samhandle med EU. I tillegg, vil vi gå i dybden på to aktuelle temaer i Europa akkurat nå, grønn omstilling og digitalisering, som vil få innvirkning på Norge, både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Dato og klokkeslett: 7., 8. og 9. april fra kl. 11.-12.

Programmet vil inneholde flere aktuelle innleggsholdere, og lanseres snart. Nyhetssaken oppdateres fortløpende.

  • Påmelding gjøres her.