Q&A om Aktiv Ungdom (Erasmus+)Where? Online

When? February 9, 2022 11:00 am

Price? Free

Har du bestemt deg for å søke om penger fra Erasmus+: Aktiv Ungdom, men står fast i prosessen? Lurer du på hva OID, PIC og KA2 betyr, eller hvordan du får til EU login? Hvem skal egentlig vurdere søknadene, når kan du forvente svar, og hvorfor stilles det så mange kompliserte spørsmål i EU sitt søknadsskjema?

Du er ikke alene om å lure på disse tingene, og derfor er Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet er her for å hjelpe deg. Onsdag 9. februar fra kl. 11:00 til 12:00 inviterer de til en uformell spørsmålsrunde der du kan stille dem spørsmålene som har dukket opp underveis i søknadsprosessen. Du er også velkommen dersom du bare vil høre andre søkere dele sine erfaringer og stille spørsmål.

Dette møtet er ment for deg som vurderer å søke om penger fra ordningene GruppeutvekslingOpplæring for ungdomsarbeidere eller Ungdomsstyrte prosjekter innen neste søknadsfrist 23. februar 2022, eller Store eller små samarbeidsprosjekter innen fristen 23. mars 2022. Dersom du trenger litt mer tid og vurderer å søke ved en av de andre kommende fristene i mai eller oktober 2022 er du selvsagt også velkommen!

Meld deg på via BufDirs påmeldingsskjema innen utgangen av mandag 7. februar 2022, og du vil få tilsendt lenke på e-post dagen før møtet.

Klikk her for å lese mer om støtteordningene under Aktiv Ungdom

Klikk her for å se alle søknadsfristene for 2022.

Share