28 August 2018

Delta i European Week of Regions and Cities

RegioNor storMandag 8. oktober arrangerer Stavangerregionens Europakontor seminar i forbindelse med at European Week of Regions and Cities (tidligere kjent som Open Days) går av stabelen (8.-11. oktober).

Introduksjonsseminar
Introduksjonsseminaret er et samarbeid mellom de norske regionkontorene i Brussel og gir innsikt i EWRC 2018, det regionale Europa, Brexit og sirkulærøkonomi med spesiell vekt på plast. Programmet for årets RegioNor-seminar finner du her, og du kan melde deg på her. Seminaret vil finne sted mandag 8. oktober på Norges hus, fra kl. 09.00-14.00.

Hva er European Week of Regions and Cities?
EWRC er en av de største møteplassene for by og regionalpolitikk og-praksis i EU. Årets utgave er den 16. i rekken og finner sted 8.-11. oktober. Slagordet for årets EWRC er «for a strong cohesion policy beyond 2020» som henspeiler på EUs nye budsjettperiode og forhandlinger om fremtidige prioriteringer i blant annet samhørighetspolitikken.

Det offisielle EWRC-programmet og påmelding til de ulike arrangementene finner du her. Merk at siste frist for påmelding til de offisielle arrangementene er 28. september.. Vi anbefaler raskest mulig påmelding da de workshopene fort fylles opp.

Les mer om SrEs tidligere erfaringer med EWRC her og her.

 

Share