4 September 2019

Kom til Nordic Edge Expo 2019!

Meet_us_at_NordicEdgeExpo

Nordic Edge Expo 2019 arrangeres for femte gang 24.-26. september i Stavanger. Tittel på årets konferanse er “Life Actually” og det forventes over 5000 deltakere til arrangementet som har blitt Nordens største og viktigste smartbyarena. Meld deg på her

Nordic Edge Expo (NEE) består av tre dager med konferanse og expo, ekskursjoner og sosiale arrangement og bringer sammen myndigheter, næringsliv og forskningsaktører fra hele verden.

Årets medarrangører inkluderer blant annet Europakommisjonen, det europeiske innovasjonspartnerskapet for smarte byer og samfunn (EIP SCC), Smart Cities Information System (SCIS), Open and Agile Smart Cities (OASC), ICLEI, EUROCITIES og selvfølgelig oss på Stavangerregionens Europakontor (SrE).

SrE har vært med å utvikle konferansen siden oppstarten i 2015 og har hvert år stått for en parallellsesjon som presenterer de nye fyrtårnsbyene. I år står vi bak en hel ettermiddag som tar for seg utviklingen av fremtidens europeiske byer, i samarbeid med Triangulum og Europakommisjonen. Les mer om arrangementet her og her.

Les om fjorårets konferanse her.

 

 

Share