2 July 2015

Delta i Nordic Edge Expo!

NordicEdge2Påmeldingen til Nordic Edge Expo – Smarter Cities, Smarter Homes er nå åpen.

Stavangerregionen skal vise seg fram som norsk og europeisk smartby og inviterer til Nordic Edge Expo – Smarter Cities, Smarter Homes, som går av stabelen i Stavanger 17.-18. september. Det ambisiøse arrangementet har internasjonale innledere fra offentlige myndigheter, akademia og næringsliv.

Nordic Edge består av en konferansedel der smartby-konseptet belyses av byer som San Francisco, Barcelona og Stockholm, og en messe der byer og bedrifter viser frem sine smarte løsninger og produkter. Nordic Edge byr også på by-safari der deltakerne kan oppleve smarte løsninger i byrommet og i enkelthjem, i tillegg til et sosialt program til Lysefjorden. Målgruppen for det internasjonale arrangementet er representanter fra næringsliv, offentlige myndigheter og akademia, i tillegg til sivilsamfunnet.

Målet er rundt 500 deltakere fra inn- og utland. Lyse og Greater Stavanger er pådrivere i samarbeid med regionale aktører som ONS, Region Stavanger og Næringsforeningen. Stavangerregionens Europakontor er selvsagt involvert.

Besøk arrangementets hjemmeside for mer informasjon, for påmelding og fullt program.

Du kan også gjøre som eksempelvis Gjesdal kommune – melde deg som sponsor! Se artikkelvedlegg for mer informasjon.

Sponsormatrise

Share