9 September 2019

Edel Bertine Dirdal ny trainee på Stavangerregionens Europakontor

Edel 1.jpg

2. september begynte Edel Bertine Dirdal fra Bryne sitt traineeopphold på Stavangerregionens Europakontor i Brussel.

Edel har en mastergrad i statsvitenskap fra Universität Bern i Sveits. Hun har tidligere jobbet som praktikant ved Norsk-Tysk Handelskammer og den norske Ambassaden i Bern og som destinasjonsekspert for Region Stavanger. Fra tidligere har hun en bachelorgrad i statsvitenskap fra Université de Paris 13 Sorbonne.

Nå ser hun frem til å tilbringe ti måneder i EU-hovedstaden, med et fokus på å fremme Stavangerregionens utvikling og deltakelse i EU program- og prosjekter.

Etter en uke i Brussel har jeg fått et veldig positivt inntrykk, både av mine nye kolleger og byen generelt. Det er spesielt kombinasjonen av det å kunne jobbe med regions- og europarelaterte saker som jeg setter pris på ved denne jobben. Jeg håper å kunne være et positivt tilskudd her på Europakontoret og jeg er sikker på at traineeoppholdet er et viktig neste skritt for meg, både faglig og karrieremessig.

-Våre traineer er en svært viktig ressurs for oss her på SrE og vi er glade for å ha med Edel på laget, sier direktør Heidi Kristina Jakobsen, som er ekstra glad for at Edel i tillegg til å ha relevant EU-kompetanse, attpåtil kommer fra Stavangerregionen.

 

 

Share