4 September 2019

Felles årskonferanse for EIP AHA og AAL i Aarhus

eip-aha-c3a5rskonferansen-utenfor

Representanter fra Stavangerregionen i Brussel under EIP AHAs årskonferanse i 2016. Foto: Stavangerregionens Europakontor

For første gang arrangeres felles årskonferanse i henholdsvis det europeiske innovasjonspartnerskapet for aktiv og sunn aldring (EIP AHA) og Active Assisted Living programmet (AAL). Konferansen finner sted i Aarhus fra 23.-25. september.

AAL-programmet og EIP AHAs felles oppdrag med å støtte aldring og omsorg i digital transformasjon gjør det naturlig å samarbeide om organisasjonenes årlige partnerkonferanser. Arrangementet inkluderer en spennende agenda med over 32 parallellsesjoner, flere plenumssesjoner og et utstillingsområde. Konferansen avsluttes med utdeling av stjerner til de nye referanseregionene (reference sites).

Ny søknad fra Stavangerregionen om å bli reference site
På initiativ fra Stavangerregionens Europakontor (SrE) har Stavangerregionen igjen søkt om å bli såkalt reference site innen EIP AHA. Regionen søkte også i 2016, og fikk da tildelt 1-stjerne. Hvor mange stjerner Stavangerregionen eventuelt får i denne runden gjenstår å se – svaret får vi i Aarhus 24. september. Les mer om søknadsprosessen her.

For mer informasjon om årskonferansen, program og påmelding se her.

 

 

 

 

 

 

Share