5 October 2015

Greater Stavanger søker mulighetsutvikler

GSGreater Stavanger søker en Mulighetsutvikler med ansvar for feltene Internasjonalt (EU), Kompetanse og Nyskaping. Organisasjonen ser etter deg som ønsker å bidra til at regionen griper mulighetene som Europa og EU-samarbeidet tilbyr– for verdiskaping, kompetanseutvikling og nyskaping.

I stillingen inngår ivaretakelse av hjemmekontoret for Stavangerregionens Europakontor (SrE). I nært samarbeid med Europakontorets direktør og andre ansatte i Brussel, bidrar mulighetsutvikleren til å nå foreningens mål om å gjøre europeiske impulser til en styrke for Stavanger-regionen. Stillingen er bindeledd mellom SrE i Brussel, Greater Stavanger og partnere i Stavanger-regionen, med særlig fokus på prosjektutvikling og –ledelse, samt ivaretakelse av administrative funksjoner for SrE.

Arbeidsoppgavene innebærer utstrakt kontakt med næringsliv, kommuner og kunnskapsmiljøer. Søkere må ha evnen til å utvikle produktive nettverk på tvers av sektorer og fagområder både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Stillingen krever god kjennskap til regionen, forståelse for samspill mellom offentlig sektor, kunnskapsmiljøer og næringsliv, samt internasjonal erfaring og forståelse.

Du har EU-kompetanse, utdannelse på masternivå og relevant arbeidserfaring, gjerne internasjonalt. Vi ser for oss at du har erfaring fra ulike roller, slik at du ser helhet og analyserer komplekse samspill raskt. Du er en god relasjonsbygger og evner å skape resultater gjennom andre. Du er strukturert og arbeider strategisk. Du evner å se muligheter og gripe dem. Du kommuniserer tydelig og er tillitvekkende.

Greater Stavanger tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.Stillingen er plassert ved kontoret på Ullandhaug.

For mer informasjon om Greater Stavanger og stillingen, se her. Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Tone B F Berthelsen, tlf. 975 59 040, eller Kaja Lillelien, tlf. 975 59 041. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no innen 18. oktober 2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Share