31 March 2016

Lynkurs for nye folkevalgte i EU/EØS

 

EU EØS ABC8.-9. september arrangerer Stavangerregionens Europakontor, sammen med de andre norske regionskontorene og KS i Brussel, lynkurs i EU og EØS.

Spiller EU egentlig noen rolle for kommuner og fylkeskommuner? Er det stor forskjell på de sakene lokal- og regionalpolitikere i Europa og Norge diskuterer? Hvordan deltar Norge i det europeiske samarbeidet? Og hva kan vi bruke det til?

Gjør dette deg nysgjerrig? Meld deg på lynkurs om forholdet mellom EU og norsk kommunesektor i regi av KS og de seks norske regionkontorene i Brussel.

Lynkurset finner sted på Norges Hus i Brussel, og arrangeres som et lunsj-til-lunsj seminar. Kurset er gratis, men deltagerne dekker selv reise og opphold. Arrangørene dekker lunsj begge dager.

Deltakere som hadde meldt seg på det planlagte lynkurset 2.-3. juni, som ble avlyst, vil få tilbud om garanterte plasser.

Programmet er tilgjengelig som vedlegg nedenfor.

Man kan melde seg på seminaret her.  Påmeldingsfristen er satt til onsdag 17. august. Deltakerne som har fått plass på seminaret mottar en e-post med bekreftelse.

Det er foretatt en blokkreservasjon på Thon hotell EU, Rue de la Loi 75, 1040 Brussel. For å benytte denne avtalen må vedlagt skjema (se nedenfor) fylles ut og sendes til reservations@thonhotels.be innen onsdag 17. august.

Vi håper å se deg hos oss i Brussel for to lærerike dager om Norges forhold til EU!

EU EØS på 1-2-3 Invitasjon og foreløpig program sept

Reservasjonsskjema Thon hotel EU september

 

Share