25 June 2021

Malin Henden begynner som ny trainee i september

Ny trainee Malin Henden. Foto: privat

Til høsten har vi gleden av å få Malin Henden fra Sandnes med på laget i Brussel. Malin har en master i endringsledelse fra UiS, og en bachelor i internasjoanle relasjoner fra Durham University.

Malin har en sterk interesse for politikk og samfunn, noe hun har satt i live gjennom sine studier. Gjennom fag som internasjonale organisasjoner, globale regioner og ansvarlig innovasjon har hun fått et godt innblikk i hvordan EU opererer, og ikke minst, hvilke muligheter og utfordringer offentlig sektor og private aktører i regionen står overfor i tiden som kommer.

23-åringen har internasjonal erfaring fra Europa og Asia, gjennom både studier og frivillig arbeid. Nå ser hun fram til å starte traineeoppholdet i Brussel:

– Det blir veldig spennende å lære mer om mulighetene som ligger i EU og EØS-avtalen for Stavanger-regionen. Nå ser jeg frem til nye utfordringer, og å bli kjent med de andre ansatte på kontoret og SrEs partnere. Jeg håper jeg vil være et positivt tilskudd til kontoret, og ser frem til ti lærerike måneder i Brussel.

Vi på Stavangerregionens Europakontor er svært fornøyde med at Malin blir en del av teamet i Brussel.

Direktør Runa Monstad påpeker betydningen av traineeordningen og sier hun ser fram til september:

-Våre traineer er en svært viktig ressurs for oss her på SrE og vi gleder oss til å få Malin med på laget. Dessuten er vi svært fornøyde med at Malin kommer fra Sandnes og har studert ved UiS.

Share