28 June 2016

Meld deg på – Nordic Edge Expo 2016

nordic edge 2016Påmeldingsvinduet til Nordic Edge Expo 2016 er nå åpnet.

6.-7. oktober går Nordic Edge Expo 2016 – Smarter Cities & Communities av stabelen i Stavanger Forum.

Nordic Edge består av en konferansedel der smartby-konseptet belyses av byer som London, Austin, Singapore og Gøteborg, og en messe der byer og bedrifter, blant annet Microsoft og Cisco, viser frem sine smarte løsninger og produkter.

Helseminister Bent Høie, Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø samt daglig leder for Government Industry i Microsoft, Mark Day, er blant konferansens innledere, i tillegg til EUs ambassadør til Norge, Helen Campbell.

Nordic Edge byr også på by-safari der deltakerne kan oppleve smarte løsninger i byrommet og i enkelthjem, i tillegg til et sosialt program til Lysefjorden. Målgruppen for det internasjonale arrangementet er representanter fra næringsliv, offentlige myndigheter og akademia, i tillegg til sivilsamfunnet.

Fjorårets konferanse var en stor suksess, med over 500 deltakere fra en rekke land. Sammenliknet med 2015 vil årets Nordic Edge ha en enda større messe med masse aktiviteter knyttet til smartby. Det er et mål om at i alt 5000 deltakere tar turen innom messeområdet som i år vil foregå i den nye expo-hallen i Stavanger Forum.

Lyse og Greater Stavanger er pådrivere i samarbeid med regionale aktører som ONS, Region Stavanger, Stavanger Forum og Næringsforeningen. Stavangerregionens Europakontor er involvert i programutforming og profilering.

Påmeldingsvinduet til Nordic Edge Expo 2016 har nå åpnet. Program- og påmeldingsinformasjon er tilgjengelig via konferansens nettside.

Share