21 April 2017

Nå kan du melde deg på Nordsjøkonferansen 2017

28.-30. juni arrangeres Nordsjøkonferansen 2017 i den tyske middelalderbyen Göttingen, i regi av NordsjøkommisjonenInterreg Nordsjø-programmet og Niedersachsen-regionen. Hovedtema under årets konferanse er hvordan regioner, organisasjoner og innbyggere sammen kan skap bærekraftig vekst i Nordsjøområdet. Arrangementet legger til rette for nye ideer og prosjektforslag, og er møteplass for både politikere og prosjektutviklere.

28. juni er satt av til møte for Nordsjøkommisjonens styringskomite og årlige næringslivsmøte. Det vil også bli arrangeres prosjektverksted for aktører som ønsker å delta under fjerde utlysningsrunde i Interreg Nordsjø-programmet, med søknadsfrist 1. februar 2018.

Hoveddelen av konferansen finner sted 29.-30. juni, og vil bestå av både en generell konferansedel, tematiske workshops og ekskursjoner i Göttingens nærområder.

Program- og påmeldingsinformasjon er tilgjengelig her. Det er satt et øvre tak på 300 deltakere, så det anbefales å melde seg på tidligst mulig for å sikre seg plass.

Share