1 June 2017

Delta i Nordic Edge Expo!

26.-28. september går Nordic Edge Expo 2017 av stabelen i Stavanger. Nordic Edge Expo bringer sammen offentlige myndigheter, næringsliv samt FoU-aktører og har på kort tid blitt Nordens største smartbymøteplass. Det ventes omkring 4000 deltakere fra mer enn 25 land til årets arrangement som er det tredje i rekken.

Nordic Edge består av konferanse og utstilling, i tillegg til smartby-safaris og sosiale arrangement. Konferansen presenterer folkevalgtes visjoner for fremtidens smarte byer og samfunn men diskuterer også nye forretningsmodeller og næringsmuligheter. I tillegg til konkrete eksempler på smarte tiltak i byer verden over, arrangeres  workshops om tema som mobilitet, velferdsteknologi, energi og klima, store data og innbyggerinvolvering.

Møt de nye fyrtårnsbyene!
Nordic Edge er en spin-off av Triangulum-prosjektet. Stavangerregionens Europakontor er blant initiativtakerne til Nordic Edge og medarrangør av to workshops; den ene presenterer de nye fyrtårnsbyene og den andre smarte helseregioner sammen med helsenettverket CORAL.

Programmet for “Cities leading the way – meet the new lighthouse cities” hvor blant annet Hamburg, Glasgow, Nantes og Rotterdam presenterer sine smarte tiltak, finner du her: Programutkast meet the new lighthouse cities ae_

CORAL-workshopens program er tilgjengelig via denne siden.

Du kan registrere seg til Nordic Edge Expo 2017 her. Konferanseprogrammet er tilgjengelig på denne siden.

Vi håper å se så deg på konferansen! Del gjerne informasjon om arrangementet til kolleger.

Share