13 March 2020

Ny direktør ved Stavangerregionens Europakontor

Runa Monstad2

Vi har gleden av å meddele at Runa Monstad er ansatt som ny direktør ved Stavangerregionens Europakontor i Brussel.  

Runa er utdannet Cand. Jur. ved Universitetet i Oslo og har arbeidet i Brussel siden 2002, først i EU-kommisjonen, deretter i flere av EFTA-institusjonene. Hun har nærmere 20 års erfaring med EØS-avtalen, som saksbehandler i blant annet EFTA’s overvåkningsorgan ESA, og som juridisk seniorrådgiver i EFTA sekretariatet, hvor hun også har vært leder for enheten for oversettelse og publisering. Runa vil ha ansvar for både daglig og faglig ledelse ved Stavangerregionens Europakontor, og ser frem til å starte i stillingen:

“Jeg gleder meg til å jobbe med en så dynamisk og innovativ region som Stavangerregionen og håper å bidra sterkt til at regionale aktører griper enda flere europeiske muligheter”

Styreleder Frode Fjeldsbø ønsker Runa Monstad velkommen til Stavangerregionens Europakontor:

”Runa har en utmerket bakgrunn for jobben som direktør ved Stavangerregionens Europakontor og vi ser frem til å utvikle europeiske muligheter for Stavangerregionen og foreningens medlemmer sammen med henne.”

Runa overtar stillingen etter Heidi Kristina Jakobsen som var direktør ved SrE i 7 år. Hun starter i jobben 1. mai 2020.

Share